top of page
Austersēnes ar avokādo un greipfrūtu
Sēnes:
-
500 g austersēnes
Dārzeņi:
-
2 ķiploku daivas
-
1 ēd.k. ingvera sakne
-
1 halapenjo pipars
-
2 avokādo
-
4-5 loki
-
2 ēd.k. dilles
-
2 ēd.k, paprika
Šķidrumi:
-
1 glāze citronu sula
-
4 ēd.k. eļļa
Papildus:
-
3 greipfrūti
-
Sāls
-
Pipari
-
Austersēnēm nogriež kātiņus līdz cepurītei. Ja cepurītes ir ļoti lielas, tad tās sagriež gareniski.
-
Bļodā samaisa citronu sulu, samaltu ķiploku, ingvera sakni, halapenjo, sāli un eļļu. Pievieno austersēnes, apmaisa un noliek uz 30 min istabas temperatūrā.
-
Pievieno avokādo, greipfrūtu, loku baltās daļas un dilles. Apmaisa un atkārtoti novieto uz 30 min istabas temperatūrā. Pēc tam var pievienot sāli un piparus pēc garšas.
-
Pārklāj ar sasmalcinātu papriku un pasniedz.
bottom of page