top of page
Austersēņu pica
Sēnes:
-
200 g austersēnes
Dārzeņi:
-
1 paprika
-
100 g olīves
-
1 ķiploku daiva
-
Baziliks
-
Timiāns
-
Rukola
Papildus:
-
1 iepak. tomātu pasta
-
1 iepak. Mocarella siers
-
80 g Feta siers
-
Picas mīkla
-
Olīveļļa
-
Sāls
-
Pipari
-
Katlā ar ūdeni pievieno šķipsniņu sāls, tajā vāra austersēnes, apmēram 5 min.
-
Nosusina austersēnes un sagriež šķēlēs..
-
Picas mīklu pārklāj ar tomātu pastu, uz tās sagrieztas olīvas, austersēnes, papriku, mazās daļās saplēstu Mocarella un Feta sieru, papildina ar zaļumiem, ārējo malu var apsmērēt ar izspiestiem ķiplokiem sajauktiem olīveļļu.
-
Cep cepeškrāsnī 230°C temperatūrā līdz picas malas ir brūnas un kraukšķīgas.
-
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām rukolas lapām.
bottom of page