top of page

Oyster mushrooms with avocado and grapefruit

Mushrooms:

  • 500 g of oyster mushrooms

Vegetables:

  • 2 cloves of garlic

  • 1 tbsp. ginger root

  • 1 jalapeño pepper

  • 2 avocados

  • 4-5 circles

  • 2 tbsp. dill

  • 2 tablespoons paprika

Liquids:

  • 1 cup of lemon juice

  • 4 tbsp. oil

Additionally:

  • 3 grapefruits

  • Salt

  • Pepper

  1. Austersēnēm nogriež kātiņus līdz cepurītei. Ja cepurītes ir ļoti lielas, tad tās sagriež gareniski.

  2. Bļodā samaisa citronu sulu, samaltu ķiploku, ingvera sakni, halapenjo, sāli un eļļu. Pievieno austersēnes, apmaisa un noliek uz 30 min istabas temperatūrā.

  3. Pievieno avokādo, greipfrūtu, loku baltās daļas un dilles. Apmaisa un atkārtoti novieto uz 30 min istabas temperatūrā. Pēc tam var pievienot sāli un piparus pēc garšas.

  4. Pārklāj ar sasmalcinātu papriku un pasniedz.

bottom of page