top of page
Oyster mushrooms with avocado and grapefruit
Mushrooms:
500 g of oyster mushrooms
Vegetables:
2 cloves of garlic
1 tbsp. ginger root
1 jalapeño pepper
2 avocados
4-5 circles
2 tbsp. dill
2 tablespoons paprika
Liquids:
1 cup of lemon juice
4 tbsp. oil
Additionally:
3 grapefruits
Salt
Pepper
-
Austersēnēm nogriež kātiņus līdz cepurītei. Ja cepurītes ir ļoti lielas, tad tās sagriež gareniski.
-
Bļodā samaisa citronu sulu, samaltu ķiploku, ingvera sakni, halapenjo, sāli un eļļu. Pievieno austersēnes, apmaisa un noliek uz 30 min istabas temperatūrā.
-
Pievieno avokādo, greipfrūtu, loku baltās daļas un dilles. Apmaisa un atkārtoti novieto uz 30 min istabas temperatūrā. Pēc tam var pievienot sāli un piparus pēc garšas.
-
Pārklāj ar sasmalcinātu papriku un pasniedz.
bottom of page