Pikants austersēņu karijs
Mushrooms:
500 g of oyster mushrooms
Vegetables:
1 onion
4 cloves of garlic
2 cm fresh ginger
200 g of tomatoes
200 g patison
100 g snow peas
Liquids:
2 tbsp. oil
250 ml of coconut milk
Additionally:
2 tbsp. red thai curry powder
Salt
Pepper
-
Vāra jasmīna rīsus kā norādīts uz iepakojuma.
-
Pannā uzkarsē eļļu, tajā sautē sīpolus līdz kļūst caurspīdīgi. Pievieno samaltu ķiploku un sarīvētu ingveru, cep līdz stiprais aromāts izgaist. Pievieno sagrieztas austersēnes un cep līdz lielākā daļa šķidruma ir izgarojusi.
-
Pannā ar sēnēm iemaisa karija pulveri, sagrieztus tomātus un 200 ml ūdens. Papildina ar sāli un pipariem, kā arī kokosriekstu pienu, vāra 10 min.
-
Pievieno sniega zirņus un sagrieztu patisonu, vāra vēl pāris minūtes, lai zirņi un patisons uzsilst.
-
Pasniedz rīsus pārklājot ar dārzeņu kariju.