top of page

Primavera Pasta with Oyster Mushrooms

Austersēnes:

  • 200g austersēnes

Makaroni:

  • 400g penne makaroni

Dārzeņi:

  • 15 ķiršu tomāti, dažādas krāsas

  • 3 ķiploku daivas

  • svaigas bazilika lapas, smalki sasmalcinātas

Pārējie:

  • svaigi sarīvēts Parmesan vai Džiugas siers

  • olīveļļa

  1. Pagatavojiet makaronus kā norādīts uz iepakojuma.

  2. Nogrieziet austersēņu kātus un cepurītes saplūciet strēmelēs.

  3. Pannā uzkarsējiet eļļu, cepiet sīpolus un austersēnes līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

  4. Sagrieziet tomātus uz pusēm, pievienojiet pannā ar griezto pusi uz leju.

  5. Noteciniet makaronus un pievienojiet tos pannā, papildiniet ar sāli un pipariem, kā arī ar svaigu baziliku – samaisiet visu kopā.

  6. Pirms pasniegšanas pārklājiet ar svaigi sarīvētu sieru.

bottom of page