top of page
Mushroom meatballs
Mushrooms:
200 g oyster mushrooms (finely chopped)
200 g champignons (finely chopped)
Vegetables:
200 g potatoes
150 g onion
Additionally:
60 g Emmental cheese
30 g Dorblu cheese
200 g breadcrumbs
2 eggs
Flour
Salt
Pepper
-
Pannā sautē sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs, tad pievieno sēnes, papildina ar sāli un pipariem pēc garšas, cep vēl 10min.
-
Ļauj masai atdzist, tikmēr pievieno garšvielas pēc vēlmēm, vienu olu, sarīvētu sieru un kartupeļus, to visu kārtīgi samaisa.
-
No masas izveido bumbiņas, tās izvārta miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Ja kotlešu bumbiņas nesaglabā bumbas formu, tad maisījumam pievieno vēl mazliet rīvmaizi, līdz masa kļūst noturīga.
-
Cep eļļā, izņem ārā no tās un nosusina.
bottom of page