top of page

Mushroom meatballs

Mushrooms:

  • 200 g oyster mushrooms (finely chopped)

  • 200 g champignons (finely chopped)

Vegetables:

  • 200 g potatoes

  • 150 g onion

Additionally:

  • 60 g Emmental cheese

  • 30 g Dorblu cheese

  • 200 g breadcrumbs

  • 2 eggs

  • Flour

  • Salt

  • Pepper

  1. Pannā sautē sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs, tad pievieno sēnes, papildina ar sāli un pipariem pēc garšas, cep vēl 10min.

  2. Ļauj masai atdzist, tikmēr pievieno garšvielas pēc vēlmēm, vienu olu, sarīvētu sieru un kartupeļus, to visu kārtīgi samaisa.

  3. No masas izveido bumbiņas, tās izvārta miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Ja kotlešu bumbiņas nesaglabā bumbas formu, tad maisījumam pievieno vēl mazliet rīvmaizi, līdz masa kļūst noturīga.

  4. Cep eļļā, izņem ārā no tās un nosusina.

bottom of page