Gurmāņu Austersēnes ar Fetučini Makaroniem
Sēnes:
-
150 g austersēnes, sakapātas
Gaļa:
-
50 g bekons
Makaroni:
-
450 g fettuccine makaroni
Dārzeņi:
-
1 mazs sīpols, sagriezts
-
1 ķiploku daiva
Šķidrumi:
-
200 ml saldais krējums
-
100 ml vistas buljons
-
50 ml baltvīns
Pārējie:
-
20 g sviests
-
Sauja apceptu valriekstu
-
Parmesan vai Džiugas siers
-
sāls
-
pipari
-
Pagatavojiet fetučini makaronus kā norādīts uz iepakojuma.
-
Izkausējiet sviestu pannā, pievienojiet bekonu, sīpolus un sagrieztas austersēnes – sautējiet apmēram 5 min līdz sīpoli kļūst mīksti un zeltaini.
-
Pievienojiet vīnu un atstājiet vēl mazliet sautēties.
-
Pievienojiet saldo krējumu un vistas buljonu, cepiet līdz mērce kļūst bieza un krēmīga.
-
Pievienojiet pagatavotus makaronus un samaisiet kopā.
-
Papildiniet ar sarīvētu Parmezāna sieru un apceptiem valriekstiem.
-
Pasniedziet uzreiz!