top of page

Pikanta Vista ar Tagiatelle Makaroniem un Austersēnēm

Sēnes:

  • 150 g austersēnes

Gaļa:

  •  300 g vistas fileja

Makaroni:

  • 400g tagliatelle makaroni

Dārzeņi:

  • 2 ķiploku daivas

  • 1 čilli pipari

  • 1 tējk. sarīvēts ingvers

Šķidrumi:

  • 2 ēd.k. sojas mērce

  • 2 ēd.k. rīsu vīns

  • 2 ēd.k. eļļa

  • 4 ēd.k. plūmju mērce

  • 100 ml dārzeņu buljons

  1. Bļodā sajauciet sojas mērci, rīsu vīnu un sarīvētu ingveru, pievienojiet sagrieztas vistas filejas, atstājiet tās marinēties vismaz 30 min.

  2. Uzsildiet eļļu pannā, tajā lieciet maltu ķiploku, kopā ar sāli un čili pipariem, ļaut apcepties apmēram 1 min līdz stiprā ķiploka smaka izgaist, pievienojiet vistu ar marinēti, sautējiet 3 min. Pēc tam pievienojiet sagrieztas austersēnes, plūmju mērci un dārzeņu buljonu.

  3. Pagatavojiet tagliattele makaronus kā norādīts uz iepakojuma, nokāsiet ūdeni, sajauciet tas ar iepriekš pagatavoto mērci, ļauj mazliet ievilkties un pasniedziet.

bottom of page