Pikanta Vista ar Tagiatelle Makaroniem un Austersēnēm
Sēnes:
-
150 g austersēnes
Gaļa:
-
300 g vistas fileja
Makaroni:
-
400g tagliatelle makaroni
Dārzeņi:
-
2 ķiploku daivas
-
1 čilli pipari
-
1 tējk. sarīvēts ingvers
Šķidrumi:
-
2 ēd.k. sojas mērce
-
2 ēd.k. rīsu vīns
-
2 ēd.k. eļļa
-
4 ēd.k. plūmju mērce
-
100 ml dārzeņu buljons
-
Bļodā sajauciet sojas mērci, rīsu vīnu un sarīvētu ingveru, pievienojiet sagrieztas vistas filejas, atstājiet tās marinēties vismaz 30 min.
-
Uzsildiet eļļu pannā, tajā lieciet maltu ķiploku, kopā ar sāli un čili pipariem, ļaut apcepties apmēram 1 min līdz stiprā ķiploka smaka izgaist, pievienojiet vistu ar marinēti, sautējiet 3 min. Pēc tam pievienojiet sagrieztas austersēnes, plūmju mērci un dārzeņu buljonu.
-
Pagatavojiet tagliattele makaronus kā norādīts uz iepakojuma, nokāsiet ūdeni, sajauciet tas ar iepriekš pagatavoto mērci, ļauj mazliet ievilkties un pasniedziet.