top of page
Vidusjūras Bauda
Sēnes:
-
500 g austersēnes
Gaļa:
-
200 g bekona
-
100g izžāvēts šķiņķis
Makaroni:
-
450 g makaroni
Darzeņi:
-
1 sīpols
-
2 ķiploku daivas
-
2 tomāti
Pārējie:
-
100 ml tomātu biezenis
-
1/2 ēd.k. majorāns
-
1 ēd.k. miltu
-
sāls
-
pipari
-
Pagatavojiet makaronus kā norādīts uz iepakojuma.
-
Sautējiet bekonu kopā ar sīpoliem līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni. Pievienojiet sagrieztas austersēnes, piparus un sāli pēc garšas.
-
Pievienojiet tomātu biezeni, ceturtdaļās sagrieztus tomātus un majorānu, vāra apmēram 20 min.
-
Iemaisa miltus un ļauj vārīties vēl 10 min.
-
Notecina makaronus, pievienot tos mērcei. Papildina ar samaltu ķiploku un sasmalcinātu šķiņķi. Samaisa un atļauj apvienot garšas.
-
Pasniedzot pārklāj ar svaigi sarīvētu sieru.
bottom of page