top of page

Vidusjūras Bauda

Sēnes:

  • 500 g austersēnes

Gaļa:

  • 200 g bekona

  • 100g izžāvēts šķiņķis

Makaroni:

  • 450 g makaroni

Darzeņi:​

  • 1 sīpols

  • 2 ķiploku daivas

  • 2 tomāti

Pārējie:

  • 100 ml tomātu biezenis

  • 1/2 ēd.k. majorāns

  • 1 ēd.k. miltu

  • sāls

  • pipari

  1. Pagatavojiet makaronus kā norādīts uz iepakojuma.

  2. Sautējiet bekonu kopā ar sīpoliem līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni. Pievienojiet sagrieztas austersēnes, piparus un sāli pēc garšas.

  3. Pievienojiet tomātu biezeni, ceturtdaļās sagrieztus tomātus un majorānu, vāra apmēram 20 min.

  4. Iemaisa miltus un ļauj vārīties vēl 10 min.

  5. Notecina makaronus, pievienot tos mērcei. Papildina ar samaltu ķiploku un sasmalcinātu šķiņķi. Samaisa un atļauj apvienot garšas.

  6. Pasniedzot pārklāj ar svaigi sarīvētu sieru.

bottom of page