top of page
Viegla Zupa ar Olām un Austersēnēm
Sēnes:
-
150 g austersēnes
Dārzeņi:
-
2 sīpolloki
-
3 šķēles ingvera
Šķidrumi:
-
1 sakulta ola
-
1 ēd.k. eļļa
-
1/2 tējk. sezama eļļa
-
1,5 l ūdens/buljons
Pārējie:
-
sāls
-
Katlā uzkarsē eļļu un fritē austersēnes apmēram 30 s, līdz tās kļūst mīkstas.
-
Pievieno ūdeni/buljonu un ingvera šķēles. Vāra apmēram 5 min.
-
Pievieno sakultu olu, to vienmērīgi iemaisa, turpina vārīt 5 min, pievieno sezama eļļu un sāli pēc garšas.
-
Pasniedz dekorētu ar sīpollokiem.
bottom of page