top of page

Viegla Zupa ar Olām un Austersēnēm

Sēnes:

  • 150 g austersēnes

Dārzeņi:

  • 2  sīpolloki

  • 3 šķēles ingvera

Šķidrumi:

  • 1 sakulta ola

  • 1 ēd.k. eļļa

  • 1/2 tējk. sezama eļļa

  • 1,5 l ūdens/buljons

Pārējie:

  • sāls

  1. Katlā uzkarsē eļļu un fritē austersēnes apmēram 30 s, līdz tās kļūst mīkstas.

  2. Pievieno ūdeni/buljonu un ingvera šķēles. Vāra apmēram 5 min.

  3. Pievieno sakultu olu, to vienmērīgi iemaisa, turpina vārīt 5 min, pievieno sezama eļļu un sāli pēc garšas.

  4. Pasniedz dekorētu ar sīpollokiem.

bottom of page